DFN
DFN
DFN

DFN

Köszöntő / Welcome | Program | Általános információk / General Information | Kiállítóknak | JELENTKEZÉS - Kapcsolat / Contact
Prof. Dr. Hegedűs Csaba Tisztelt Érdeklődők!
Kedves Kollégák!


Nagy örömmel köszöntöm Önöket konferenciánk honlapján! A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara XIX. alkalommal rendezi meg a Debreceni Fogászati Napokat, mely napjainkra az ország egyik színvonalasabb szakmai találkozójává vált.
A Fogorvostudományi Kar idén ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját, és bár karunk a Debreceni Egyetem egyik legfiatalabbja, a debreceni fogorvosképzés nagy múlttal és komoly hagyományokkal rendelkezik.
A karalapítás óta eltelt másfél évtized munkájának köszönhetően mind az oktatás, mind a kutatás mind pedig a betegellátás területén sikerült olyan fejlesztéseket megvalósítanunk, melyek megalapozták a kar jelenlegi helyzetét, és amelyek eredményeként rendelkezésünkre állnak a legkorszerűbb, európai szintű fogorvosképzéshez és betegellátáshoz szükséges felszerelések, műszerek és technikák.
Úgy gondolom, rendezvényünk különleges alkalmat biztosít arra, hogy sikereinket együtt ünnepeljük mindazokkal, akik az elmúlt 15 évben, és a megelőző évtizedekben - akár oktatóként, akár diákként - részt vettek a kar életében.
A Debreceni Fogászati Napok hagyományainak megfelelően ezúttal is igyekeztünk az érdeklődők számára izgalmas, szakmai szempontból hasznos programot összeállítani. A kiváló magyar előadók mellett számos elismert, nemzetközi előadót is meghívtunk, hogy megosszák velünk szakmai ismereteiket és a legújabb kutatások eredményeit.
Idén is a Fogászati Napokkal párhuzamosan kerül megrendezésre karunk Öregdiák Találkozója, melynek keretében - rendhagyó módon - csütörtök este várjuk egy kellemes műsoros vacsorára előadóinkat és a rendezvényünkre ellátogató kedves kolléganőket, kollégákat is.
Bízom abban, hogy konferenciánk a tudományos eredmények megosztása és megvitatása mellett lehetőséget biztosít a szakmai közösség formálására, értékes személyes kapcsolatok kialakítására, ápolására. Ennek reményében kívánok előadóinknak sok sikert, a résztvevőknek pedig hasznos, és nem utolsó sorban kellemes időtöltést!


Prof. Dr. Hegedűs Csaba
dékán
Debreceni Egyetem, Fogorvostudományi Kar

  Webmester: Antal AdriánDFN
DFN
DFN