Kongresszusok

Általános információk / General Information | Köszöntő / Welcome | Helyszín / Venue | Absztraktok / Abstract submission | Részvételi díjak | Jelentkezés | Kiállítóknak | Kapcsolat / Contact

HELYSZÍN:
Kölcsey Konferencia Központ Debrecen, Hunyadi u. 1-3


Kedves Kiállítók! Kedves Résztvevők!

A rendezvény idejére a következő parkolási lehetőségek közül választhatnak az autóval érkezők:

1. Kölcsey Központ mélygarázs - amennyiben a parkolás meghaladja a 8 órát bruttó 2.240 Ft/nap, amennyiben ennél kevesebb bruttó 280,- Ft/óra
A rendezvénynek helyet biztosító Kölcsey Központ alatt található nyilvános parkolóban a parkoló óránál fizetendő díjszabás bruttó 280,- Ft/ óra. A parkolóházba leérve a sorompó felnyitása előtt az automata kiad egy parkolójegyet. Ezt a parkolójegyet a lenti automaták egyikében tudja távozáskor rendezni.
Számlát tudnak biztosítani, de nem ott helyben, hanem a DV Parking Kft. ügyfélszolgálati irodáján: Malompark Bevásárlóközpont, II. épület, Debrecen, Füredi út 27. csütörtök: 8.00-17.00, péntek: 08.00-16.00, szombaton nincs nyitva), de bővebb felvilágosítást a helyszínen a diszpécser is tud adni.

2. Bethlen utcai magánparkoló - Bruttó 1.000,- Ft/nap
A Bethlen utcai, Kölcsey Központtal szembeni magánparkoló érkezési sorrendben tud parkolóhelyet biztosítani, rendelkezésre álló helyek száma: 300 személygépjármű/nap.
A parkolóhelyen történő megállás után a parkoló bejáratnál lévő Kék konténernél kell megadni az autó rendszámát ill. jelezni, hogy a rendezvényünkre érkezett. Ezt rögzítik és így kedvezményes fix napi áron tud parkolni, nem pedig az ott eltöltött parkolási idő szerint.

Számlát tudnak biztosítani, de kérik, hogy számlaigényüket még reggel, érkezésükkor jelezzék - napközben elő tudják készíteni - és így távozáskor nem okoz majd fennakadást. A parkolási díjat készpénzben tudják rendezni.
A Bethlen utcai magánparkoló GPS koordinátái: 47.533516, 21.620330

  Webmester: Antal Adrián